Nya badkläder i sista minuten

Jag upptäcker sent omsider att mina badkläder blivit lite för stora. BH:arna med fast fyllning skramlar tomma osv. Så idag letar jag badklädesinspiration inför baden i medelhavet. Att mixa olika färg på bikinidelarna känns helt rätt. Australienska märket Her Lines bikini exempelvis. Hög midja håller dessutom in magen. Dock hinner inte posten fram innan avresan… Så australiensisk lyx får vänta.

Foto: Her Line.

Har ni testat baddräkt ännu? Den här skulle jag kunna tänka mig från Ganni. Dessutom på rea på flera ställen om ni googlar “baddräkt Ganni”.

Foto: Ganni.

Den här baddräkten från amerikanska Anthropologie passar mig färgmässigt perfekt i sommar. Och självklart matchande nätpåse…

Foto: Anthropologie.

Återupptäcker badklädesmärket Scampi som gjort ett ordentligt ryck för att passa även yngre grupper. Inte på rea men elegant modell.

Foto: Scampi.

Sist men inte minst – Lindex förvånar lite genom att erbjuda ett så pass stort sortiment av olika modeller av bikini som går att mixa och matcha i det oändliga. OM man är ute i tid vill säga… Ett stort plus till deras modeller på bilderna som visar kvinnor med olika former. Som i verkliga livet. Kanske blir det den här bikinin som får följa med i resväskan? 99 kr delen.

Foto: Lindex.

Den som följer får se… 😉 Har du något annat tips? Kommentera!