Packa upp och packa ner

När julklapparna packats upp packar jag ner några nyårspresenter som ska levereras på nyårsafton. Det här är några av dem.

 Packa upp klappar och ner med presenter.

Barnböcker kan man aldrig få för många av och den här julklappen som packas upp hittade jag hos By Engberg, byengberg.com, som för övrigt också säljer en av mina barnboksfavoriter, William Morris bok, av Benjamin Lacombe. Även om du inte är en beundrare av Morris fantastiska mönster, skapade för över hundra år sedan, så njuter du garanterat av de vackra illustrationerna och den sanna historien om Morris uppväxt. Det är en ren fröjd att få läsa boken för barnen.

När jag nu skriver om barnböcker så kan jag avslöja att mitt nyårslöfte är just att ge ut min första barnbok under 2013. Att skriva för barn är en hobby som började med att jag gick en kurs på Skrivarakademin för några år sedan, då min dotter hade kolik och jag behövde miljöombyte några timmar. Sedan dess har det blivit en avkopplande hobby när jag behöver skingra tankarna.

Ett kit som snart kommer upp i webshopen innehåller bland annat svamparna Spongibus (på bilden i cellofanpåse) som är både fina, miljövänliga och praktiska. Och givetvis fortsätter det att komma fler och fler vårnyheter, nytt, gammalt och antikt i en skön blandning. En riktigt fin helg!

]]>