Partyhelg

Ett långt uppehåll på bloggen i flera dagar. Förlåt! Det ska bli bättring. Några dagar har passerat i kalas- och partystämning.

Att duka till barnkalas är kul. Pom poms (alltså de där bollarna i silkespapper som man viker ut) är fina och går till skillnad från ballonger att återanvända många gånger. Likaså bokstavsgirlangen där man kan skriva sina egna budskap. (Tack Annica som gav mig den första pom pom:en i ett magiskt paket!). 

Barnkalas med pompoms och ballonger. #joelhome#party#kids

Jodå, de finns i alla möjliga format… Foto: Johanna Hulander, Joel home.

På side boardet, i rummet där de vuxna fick sitta, dekorerades det istället med fin keramik som jag aldrig tröttnar på. De här delarna finns även att köpa i webbshoppen från 349 kronor. (Och går sedan att hämta på lagret i Frihamnen om man fyller i det i beställningen). 

sideboard 60-tal grå nyanser teak. #60tal#joelhome#sideboard

Side board från 60-talet med modern kristall och keramik i form av ägg och fröställningar från Joel home. Foto: Johanna Hulander, Joel home.

Och den här höstdukningen fick de vuxna under en av dessa kalasdagar. Höstfärger i brunt, orange, och grönt. Och lite pumpor på bordet. 

Höstdukning. #joelhome#höst#dukning

Dukat till kalas i höstfärger. Foto: Johanna Hulander, Joel home.

Pumpa och höstfärger. #halloween#kalas#party#joelhome

Brunt, orange och grönt. Foto: Johanna Hulander, Joel home.

Så mycket festande blev det att besöket på Affordable Art, Magasin 9, i Frihamnen i Stockholm fick skjutas upp till nästa år! Men jag hörde ryktas om att det fanns mycket fint att både se och köpa… Inspireras av deras sajt som finns kvar trots att visningen är avslutad.

]]>