Påskgult till bords

Svenskt Tenns påskdukning går inte av för hackor i år. Och gult är en färg vi ser mycket av under 2019. Olika nyanser i modet och inom inredning. Allt från senapsgult som på ljusen här nedan till neongult! I kombinationer med rosa, grönt, vinrött.

Foto: Johanna Hulander

Jag gillar saker som går att använda till andra säsonger också som t ex den här duken som fanns på Tennet men som sålde slut blixtsnabbt.

Jag hittade dock den här gulmönstrade duken nedan på Indiska för 299 kronor som jag klickade hem från sjuksängen (Läs mer om ägarinnan Lindahl här som helt sonika köpte hela kedjan själv och nu vänt skutan till vinst!).

Min egen påskduk hemklickad. Foto: Indiska.

H&M homes påskdukning känns lite mera sydfransk sommar men duken är påskgul.

Foto: H&M.

Gillar du inte gult till påsk? Välj gula blommor som så här. Två förpackningar påskliljor som jag fick av min man i helgen kortade för att passa en kruka.

Enklaste DIY-tipset till påsk. Foto: Johanna Hulander, Joel home.