Pre-teen room

“Jag vill ha ett nytt skrivbord, INTE gammalt”. Vi är inne i ännu en “Gör om mitt rum”-fas. Trött som jag är när det kommer till att göra om hemma hos mig själv så har jag lyckats avstyra de flesta försöken. Men den här gången går det inte. Vår äldsta dotter har bestämt sig. Nytt skrivbord är verkligen på listan. Ut åker gammelmormors sekretär och in kommer ett nytt från Ikea om hon själv får välja. Och jag förstår att många handlar just skrivbord på Ikea. De har bra mått, bra priser. Jag vill köpa en ny möbel som hon kan ta med sig om hon vill om sisådär 7 år… Så här ser Mood boardet ut – just nu. Fortsättning följer.


Fotokollage: Johanna Hulander, Joel home. Bilder från överst tv: Marmor och stålbord Furniture Box, överst th Ikea, mitten stor bild Pinterest, mitten tv Bisley, underst th Voice.