Pressdag i Stockholm

I dagarna två visar en del av de Stockholmsbaserade inredningsföretagen upp sina höstkollektioner. Eftersom jag kör inredningsjobb med Stockholms största fastighetsägare Stockholmshem nu fyra kvällar hann jag inte med mer än några stopp. Bäst idag? 


Linum börjar med möbler i form av puffar. Vad kommer mera… Behöver världen då en till puff? Ja, när klädseln enkelt går att byta från sammet till skinn så känns det som ett ja på den frågan. Under ledning av Karin Ward (se bild nedan) har nya kollektionen Stockholm tagits fram. Som alltid under hennes ledning – snyggt och genomtänkt! 


Ceannis, med egen fabrik i Hongkong, visade upp ett antal nyheter i dova färger som mörkblått, vinrött och rosa. Många fina material och texturer att se fram emot i höstkollektionen. Guidade runt bland alla godbitar gjorde bästa inredaren Andrea Brodin (se bild nedan). 


Med känsla för detaljer hos Ceannis. 

Vilken energi man kan få av positiva möten! Efter att ha träffat så många trevliga människor i Skärholmen var jag inte ett dugg trött när jag tog tunnelbanan hem. Imorgon kör vi Skarpnäck, på torsdag Hornsgatan på Söder och Hässelby på måndag den 22 maj kl 17-19! Bor ni hos Stockholmshem är ni hjärtligt välkomna! 


Rekvisita för Inredningsföredrag och konsultation. Samtliga foton: Johanna Hulander, Joel home.