Quick fix #diy Halloween

När ni läser det här är jag på väg ut på äventyr. Innan jag for fotade jag de här bilderna och sedan packade jag faktiskt ner allt Halloween-pynt. Jag menar, vi har haft pynt uppe i evigheter nu och jag laddar om för jul. Men för er som ska fira Halloween och Allahelgonahelg – här är några tips som man kan göra enkelt och tillsammans med barnen. 

 Tips 1. Klippa ut pumpor och färglägga klarar barn i många åldrar. Gör små och gör två små hål längst upp det orangea. Trä på fisketråd genom båda hålen och ni har en girlang. Tar heller ingen plats att spara till nästa år.

Tips 2. Pärla små pumpor. Den här designade min 9-åriga Alice. Stryk. Trä i fisketråd även där (då ser det ut som de svävar i luften) och sätt i t ex svartmålade grenar på middagsbordet. Foto: Johanna Hulander, Joel home.

Dekoration (ovan) som inte kostar särskilt mycket. Fladdermöss och små lyktor från Tiger of Copenhagen. Spindelnät har alla affärer. Och skippa levande ljus för att minska brandrisken…