Rea-fynda inredning på nätet

Jag utlovade att dela med mig av några rea-fynd på inredning. Här är några fynd som håller över tid som du enkelt kan klicka hem. De passar lika bra nu som i höst.

Inspirationsbilden i mitten ovan från det här Hemnet-hemmet (se även nedan) som säljs via Historiska hem.

Lampor

Jag tipsar om de här fyra. En hängande grön från Granit överst tv, en hängande glasboll från Menu med stålfäste i mitten, reas ut med 50 % på Rum21. Och en klassiker i plåt från Örsjö som också reas ut på Rum21. Den här modellen skruvas fast på t e x en hylla i köket eller skrivbordet. Och längst ner tv – en solcellslampa för balkongen eller trädgården, köps via Rum21. Skynda fynda!

Textilier

Cremefärgade och neutrala handdukar går att tvätta riktigt varmt om de blir smutsiga. De här i mitten th kommer från Himla och säljs online via Åhléns webbshop (som för övrigt är riktigt bra sedan de äntligen satsat online) . Tv en ullpläd från Klippan på 50% rea via Rum21.

Möbler och inredningsdetaljer

Och sedan en trähylla för halva priset som är användbar lite överallt. För er som tycker att hemmaträning är trist och ful. Nu finns serier i mera trendiga färger som tål att stå framme. För vem har plats och tid att ställa bort dessa redskap när man äntligen ska träna hemma… Den här skumrulle är min räddare i nöden (köpt för fullpris i ful orange/svart för flera år sedan) för halva priset hos Casall.

Hoppas du hittar något som passar just dig! Hör av dig om du vill ha flera tips. Kram Johanna