Restaurangtips i Stockholm 

Vad gör man en torsdag när skolan har studiedag? 


Ja, jag och Johanna spelade in Trendpodden på morgonen. Imorgon klockan 03.00 kan du lyssna på ett avsnitt om vågade tjejer, hur vi ska träna oss piggare och klädesplagg som passar året om… Som vanligt en del inredning, en del mode, en del företagande. Sedan gick jag och min äldsta dotter till Berns Asiatiska vid Berzelii Park. Läget, personalen, maten och – dessertbuffén är det vi gillar. Plus inredningen med de gigantiska ljuskronorna! Äter man lunch kostar dessertbuffén 70 kronor extra. Verkligen prisvärt även om det denna gång var lite sämre än vanligt. Minst en gång per år går jag med ett barn i taget till just det här stället. Idag dessutom med min kära vän Emma och hennes H. 

Berns
Foto: Samtliga Johanna Hulander, Joel home. 

Ha en bra kväll!