Sanibel och Captiva islands

Jag vet att det här inte är en reseblogg men jag kan inte låta bli att delge en del av vad jag upplever här i USA. Öarna Sanibel och Captiva Islands ligger utanför staden Fort Myers på Floridas västkust och där befinner jag mig. Sanibel är känd som en paradisö med näst flest snäckor i hela världen och ett djurliv som fått mig att paddla kajak i mangroveträsk i jakten på att få se en sjöko simmandes intill båten (utan framgång dock). Captiva är den mindre systerön med husägare som bland annat George W Bush jr. Diskret dolda “hus” bakom grindar och bevakningskameror. Jag önskar att jag kunde få se inredningen i vissa… Ett axplock med mobilbilder från strandlivet på Sanibel;

#sanibel#island#florida#interiordesign#blog#joelhome#usa

Foto: Johanna Hulander, Joel home. Överst: Mandala av vad havet bjuder på, snäckor som änglavingar, levande sjöstjärnor, utsikt från huset, delfinerna som simmar såå nära benen, diners i 50-talssti, strandkonst och tvättstation för insamlade snäckor. 

Imorgon börjar dagen med Farmers market  kl 08.00 för att få tag i öns bästa frukt och grönsaker. Ha en skön söndag! 

]]>