Sommarfavoriter i Sverige och Dalarna i Residence

Den här månaden kan ni få tips om lite annorlunda sommarfavoriter att besöka i Sverige i en av de bästa inredningsmagasinen i Norden – Residence. Och där är jag glad att kunna få dela med mig av några av mina guldkorn i Dalarna. Spring och köp!

Dikes- och trädgårdsbuketten på bordet just nu. Mmm, visst ser man var systrarna Jobs hämtade inspirationen?

Mina sommarfavoriter i nya numret av Residence. Spring och köp för att hitta ovanliga tips för hela Sverige. Foto: Johanna Hulander.

Jag springer vidare för att hinna med alla saker som ska ske de kommande tre veckorna innan midsommar som vi som vanligt firar i just Dalarna… Skulle jag byta folkdräkten mot något i år så vore det till den där klänningen från Rodebjer som ni skymtar i bild i hörnet. Mönster från Lisbet Jobs.

Tacksam för att jag har Maja på Preston hair som färgar bort mina gråa hår.

Att driva eget och försöka få sommarsemester kräver planering och spurtande…