Sommarläsning 2018

Det här läser jag gärna i sommar. Fakta, inspiration och vanliga “feelgood” romaner. Och de här har jag klickat hem som sommarläsning 2018 som uppfyller alla dessa kriterier.

Mental träning i solstolen. Check. Foto: Johanna Hulander, Joel home.

Uppdatering: Den här boken ovan “Tough love” köpte jag efter att det här inlägget publicerades men den är så bra så den måste med på listan! Johannes Hansen kommer dessutom från grannbyn som jag är uppväxt i så därför har han en finfin dialekt 😉 om ni vill lyssna på hans podd… Han inspirerar till att sluta drömma och börja handla NU. Ta tag i saker och sluta älta.

För barnen? Godnattsagor för rebelltjejer har kommit i del 2. Lika bra som den första! Barnen får säga en siffra och sedan läser vi den sidan. Alltid lär vi oss något nytt, antingen mannen eller jag.

Foton: Johanna Hulander, Joel home. Kollage överst med bilder från Bokus.

Sedan lyssnar vi oss igenom olika sommarprogram på kvällarna! Start? Bianca Ingrosso. En somnade, en älskade att lyssna på radio och sakta vaggas till sömns.

Har du hunnit lyssna på årets sommarpratare? Här är hela listan. Jag kan säga redan nu att den 10:e juli pratar pappan till Ebba som dog i terrordådet på Drottninggatan förra året. Där jag och min Cecilia befann oss ett stenkast ifrån. Så starkt att orka prata! Tänk gärna på den stiftelse som båda föräldrarna skapat.