Söndag i september

Börjar dagen med en tur innan frukost längs sjön. Fortsätter in i skogen och avrundar med en titt på årets sista blommor och grönsaker som ännu inte hunnit skördats. Fylls av inspiration för kommande jobb.

#lake#fog#mist#dalarna#inredningsblogg#joelhome

#garden#sweden#vintage#inredningsblogg#joelhome

#sunflower#solros#garden#inredningsblogg#joelhome

Foto: Johanna Hulander, Joel home.

Färgerna börjar skifta i naturen till rost, gult och orange men till skillnad från tidigare år då jag gått loss på just orange och vinrött så sneglar jag på mörkblått och svart. Blir man påverkad av sitt jobb…  Stora urnor, gärna från Upsala Ekeby gillar jag till hösten och vintern, att ställa i fönster som stilleben.  Har man inte tid eller lust att leta efter gamla exemplar så hittade jag de här bland  Zara homes nyheter. Danska Kähler är ett annat tips. 

#zarahome#shopping#tips#fall#höst#inredningsblogg#joelhome

Foto: Produktbilder Zara home. Landskapsbild: Johanna Hulander, Joel home.

Men nu tar jag chansen att åka och lägga min röst i årets val. Ha en bra valdag i solen!

]]>