Stå upp för varandra systrar

Jag möter väldigt många kvinnor. Speciellt dessa dagar. Idag vill jag hylla alla er som genuint bryr er om andra, som står upp för andra, som genuint kan ge en grattis-kram när det går bra, en kram och ett hejarop när det går mindre bra. Som ser konkurrenter som något utvecklande. Som tittar uppskattande på dig när du försökt göra dig extrapiffig och säger med äkthet; ”vad fin du är” eller som säger ”sjukt bra eller gör så här så blir det ännu bättre” när du presterat på jobbet. 


Foto: Johanna Hulander, Joel home. Lämplig tröja för dagen! Hos The PR Agency. 

Skadeglädje, högdragenhet och avundsjuka är det värsta jag vet. Idag mötte jag även det. Ett snorkigt företag med nästan enbart kvinnliga medarbetare som dissat vår podd och varit högdragna och otrevliga när vi var nystartade men som nu, ett år senare när vi har nästan      46 000 lyssnare, tror att vi då ska vara intresserade av ett samarbete. Det funkar inte. Gör om, gör rätt. Men inte med oss.

Tack för idag alla trevliga kvinnor @byengberg.com, @angelicascloset, @tovecastor, @annetteerikssoninredare, @boetc, @karinuggla.se, Maria på Svenskt Tenn som gjorde min dag! 

Just ikväll längtar jag hit. Till stillheten där hjärnan får ta höjd utan att bli störd. 


Men den här har jag med mig hem som påminner mig. Årets sista bukett som jag plockade i söndags. Nu på köksbordet. God natt! #metoo sister.  


Foto: Johanna Hulander, Joel home.