Svart höst

Gillar man svart är det högsäsong just nu inom inredningsvärlden. Royal Copenhagen lanserar nya serien “Svart räfflad” i blandad matt och blank svart färg. 

#royalcopenhagen#räffladsvart#news#black#inredningsblogg#joelhome

#royalcopenhagen#svarträfflad#news#inredningsblogg#joelhome

Nyhet från Royal Copenhagen. Foto: Johanna Hulander, Joel home.

Och i fredags visade inredarna Pella Hedeby och Marie Ramse upp sitt senaste inredningsprojekt, Kajen 4 på Liljeholmskajen. En stilren fastighet ritad av Gert Wingårdh och inredningen är därför stilren o c h med mycket svart och mörkgrått både på inredning och väggar. Kika in på deras blogg för att se hela projektet. Mycket stiligt!

#kajen4#hittahem#inredning#inredningsblogg#joelhomeFoto: Hitta hem, Kristofer Johnsson. Kollage Johanna Hulander, Joel home. Notera Aesop-produkter som jag skrev om i tidigare inlägg.

Nästa vecka blir det gammalt och slitet och inte något nytt så långt ögat når. Nåja, något nytt blir det säkert också… På Hem&Villa-mässan som öppnar på torsdag den 2 oktober i Stockholm finns det massor av den sorten att beskåda 🙂 

Missa inte att följa mig och Joel home på Instagram och Facebook där det nästintill varje dag publiceras någon ny bild. Ha en bra start på veckan! 

 

]]>