There’s a special place in hell…

Idag finns ett nytt av avsnitt av Trendpodden ute med Johanna E och mig. Den här veckan bland annat om att stötta varandra, om att hissa varandra istället för att dissa. När det går bra för andra kvinnor, gläds för sjutton! Inspireras och sola dig i glansen från andras framgång så kommer den till dig. Tack mamma som alltid lyssnar, läser, stöttar. Eva, Anna-Lena, Susanne, Emma; ja ni vet vilka ni är som kommenterar och bryr er om. Det betyder så mycket… Och så klart har jag det bästa av allt – en Johanna som podd-partner! Alltid i grunden positiv, orädd, generös, rolig och med en råstyrka som är helt omöjlig att förstå, ens för mig. Vad skulle jag göra utan dig? Lyssna på avsnitt 24 här. 


Foto: Min dotter Cecilia. 

There’s a special place in hell for women who don’t help other women”. Madeleine Albright.

Och på det mode, inredning och ett mjukt mors dagserbjudande! Ha en skön fredag! 

PS Männen får ett eget inlägg! DS