Time for change

Man går ju igenom olika faser i livet. Just nu är jag inne i en utresningsfas på många sätt. För det egna företaget innebär det att fokusera på det som jag gör bäst. Att lägga tiden på det som är viktigast. Och våga välja bort! 

Vad gäller det egna hemmet gäller samma princip – Ut med det som inte används och in med sådant som vi tycker om och är hållbart över tid.

Just nu tycker jag om att omge mig med det här:

1. Grönt som skogen. Färgen är en rogivande basfärg. Som här nedan en helt underbar grön kulör; Såpa, på nederskåpen i ett retrokök.

Foto: Alcro.


Foto: Johanna Hulander, Joel home.

2. Neutral bas – beige, grått, vitt. Färg och mönster på textilier och mindre möbler. (Men på bergsmansgården gäller heelt andra regler).

Och i den stundande renoveringen blir det målat i Fjäder och en greige-ton från Alcro som håller länge. Inspirationen ser ni här under.


Foto: Johanna Hulander, Joel home. Ovan – Missa inte den här utställningen på Artipelag.

Och nu är det packat för renovering. Helst av allt hade jag nog packat för att flytta till värmen över vintern men det får vänta något år till… För er som drömmer er utomlands tipsar jag om att följa Sanna Fischer Nordström som tagit steget och flyttat till Mallorca. Kul att följa hennes liv där! Har ni flera tips?

Foto: Johanna Hulander, Joel home.