Tips på bästa webshopparna inför julen 2012

Hoppas att ni haft en skön tredje advent! Som utlovat kommer här mina tips på de bästa webshopparna som underlättar julförberedelserna så här veckan innan jul.

Amaryllis i snöoväder.

joelhome.se

Här kan du handla julklappar till inredningsintresserade som gillar personliga saker till hemmet. Kuddar i härliga färger och tyger i egen design eller leksaker i 100 % babyalpacka från Luckyboysunday som Joel är en av få att sälja i Sverige. Ortigias väldoftande och naturliga hud- och doftprodukter är också utmärkta julklappar eller gå bort-presenter i julhelgen. Beställ senast den 19 december för leverans innan jul.

byengberg.com

När det gäller servicegrad finns det mycket få butiker som överträffar byengberg.com. Här kan du hitta de finaste kläderna och accessoarerna till barn och kvinna. Och du får utomordentlig service av Johanna Engberg som driver butiken. Utmärkta julklappar till modemedvetna, vuxna som barn. Beställ innan den 19 december så får du paket innan jul inom Sverige. I Stockholms innerstad sker leverans av inslagna paket ända fram till den 22 december. Som sagt, service när det är som bäst.

ejeschoklad.se

De godaste chokladpralinerna och chokladstängerna tillverkas på Gärdet i Stockholm av Ejes. Punkt slut. Godiva eller Neuhaus har ingen chans mot Ejes. Beställ färdiga askar och chokladstänger via deras webbshop den här veckan. Passar utmärkt till den som är livsnjutare, uppskattar hög kvalitet eller ”har allt den behöver”.

lyckligtslut.lakareutangranser.se

Läkare utan gränser har gjort fina julklappsförslag där man kan köpa olika ”lyckliga slut” med olika historier om hur pengarna som du betalar hjälper människor i nöd världen över. Du får ett gåvobrev med en berättelse som du kan ge till den ”som har allt” och ”hellre ger än får”.

matkomfort.se

Varför inte ge bort en matupplevelse till barnfamiljen som känner att det vore roligt att laga andra rätter än de ”vanliga”. Här kan man köpa matleveranser med svenska råvaror som levereras med hemlagade såser utan bindningstid. Man kan till och med ge bort en fantastisk nyårsmeny. Vem skulle inte bli glad av det?

tradera.se och blocket.se

Återbruk är helt rätt till den som gillar vintage och retro och varför inte köpa julklappar på dessa sajter och få dem hemskickade den här veckan? Det finns många leksaker att fynda på dessa sajter.

 panduro.se

Pysselföretaget Panduro har en bra webshop till bra priser. Under julhelgen finns det ofta lite tid över för att tillsammans sitta ner och skapa eget pyssel. Ge till barnen och låt mor- och farföräldrar samarbeta om du som förälder vill ta en paus från pyssel…

]]>