Tips på sommardukning i Rum Hemma

I senaste numret av Rum Hemma kan ni ta del av några tips från mig inför sommarfesten. Men nej, jag heter inte Hultander i efternamn… Det blev liksom ett “t” för mycket där ;). Och webshopen får faktiskt alldeles för lite uppmärksamhet när jag mestadels konsultar om hur företag ska inreda för att inspirera sina kunder, pratar trender och sedan gör några stylingjobb för att det är så roligt… Just nu planeras det också för en spännande nyhet som jag hoppas vi snart kan lansera bl a här på joelhome.se. Så bättring vad gäller webshopen helt enkelt. 

#rumhemma#sommarfest#inredningsblogg#joelhome

Några inspo-bilder till sommarfesten – Ja, mitt hjärta bankar ju för Dalarna där jag är född och uppvuxen. Blommor i olika vaser som jag tipsar om i artikeln är det enklaste sättet att dekorera ett festbord. Här dahlior i olika färger. Linneduk från Himla, en klassiker som håller många år. Går att tvätta i ur och skur.Tyget “Morfars trädgård” från Jobs handtryck utanför Leksand och jordgubbar är rätt i alla former. Nu längtar vi tills det är dags eller hur?!

#rumhemma#pinterest#sommarfest#inredningsblogg#joelhome

Foto: Johanna Hulander, Joel home samt Pinterest.

 

]]>