Träning och nya träningskläder

Inlägget innehåller köplänkar.

En av mina belöningar när jag uppnår ett delmål är att äntligen investera i nya träningskläder. Hittills har jag helt fokuserat på träningen, att ens ta mig till gymmet.

Foto: Johanna Hulander, Joel home. Selfie i nuvarande träningskläder. 

Nästa steg är att ha bekväma kläder som varken är för stora, för små, för korta. Och jag vill inte ha enbart svarta kläder. Därför har jag hjälpt er som delar denna längtan med ett smörgåsbord över träningskläder i puderrosa, korall, grått och silver. Uppfyller jag delmålet så klickar jag hem något av detta!

Köplänkar när du klickar på produkterna. Träningskläder till våren. 
För er som vill ha mera träningsinspiration – följ oss på podcasten Trendpodden

Nya avsnitt varje fredag. På www.trendpodd.se skriver jag mera varje vecka hur jag uppnår mitt mål med att komma i form till Vasaloppet 2019!