Uppsnappat i veckan – v 12 2015

Jag är tillbaka efter en lång paus från både blogg och Instagram. Vad har hänt under den tiden? Själv har jag bland annat jobbat sista veckan med att inreda en nyproducerad lägenhet med nästan enbart saker inköpta på loppis, auktioner och konkursutförsäljningar samt några lokalproducerade textilier från en konstnärinna boendes i området. En utmaning att enbart utgå från utbudet som finns just nu på begagnatmarknaden när det gäller mått på möbler och färger med en liten budget. Men så roligt! Den 11 april är det allmän visning. Här är en tjuvkik. 

#hemnet#hem#hyresrätt#nyproduktion#uppsalahem#uppsala#linnehuset#inredningsblogg#joelhome

#visningslägenhet#hyresrätt#uppsala#inredning#homestyling#inredningsblogg#joelhome

#visningslägenhet#hemnet#hem#inredningsblogg#joelhome#uppsala

Dammsugning av möbler och inredningsdetaljer på loppis, auktioner, blocket etc. Och en lånad mjölkpall… Foto: Johanna Hulander.

En lyxlägenhet som är toppstylad av mestadels nya saker fån Svenskt Tenn är den här som i veckan spridits bland oss inredningsbloggare. Gillar den blåa soffan i sammet, fåtöljerna i blågrått ulltyg och fotokonsten som bryter av.

#lagerlings#svenskttenn#vardagsrum#östermalm#inredningsblogg#joelhome

#sovrum#lagerlings#grevgatan9#inredningsblogg#joelhome#svenskttenn

Foto: Lagerlings.se

Sandberg tapeter har gjort sin egen tolkning av tapettrender för 2015. Och med Hanna Wendelbo vid rodret kan man verkligen njuta av deras moodboards. Den här till exempel visar den personliga trenden. Finfint.

#sandberg#tapeter#hannawendelbo#inredningsblogg#joelhome

Foto: Sandberg tapeter.

Letar ni nya lakan så blev jag glatt överraskad efter att ha sett Pella Hedebys styling för IKEA. De här nya linnelakanen har söta knutar på sidorna. Ett budgettips!

#ikea#linnelakan#budget#tips#pellahedeby#inredningsblogg#joelhome

Foto: IKEA Livet Hemma. 

Tur för IKEA att Pella byter från JM till den kommunikationsbyrå som IKEA arbetar med för hon är sannerligen duktig! Avslutar med en bild från skogen runt sommarstället där våren är på väg. Plockade årets första tussilago och såg tibastens knoppar. När den blommar – då är det banne mig vår.

#vår#spring#bäck#summerhouse#sommarhuset#inredningsblogg#joelhome

Snart är det vår även här. Foto: Johanna Hulander, Joel home.

Ha en fin början på veckan! 

]]>