Uppsnappat i veckan – v 13 2015

Nerbäddad i sängen med både ryggskott och feber (hur lyckas man med det kan man ju undra…) kommer här en summering från veckan som gått. Och jag låter den gå i grönt eftersom det är Trädgårdsmässa och butikerna snart är fyllda med alla nyheter inför årets odlingssäsong. Stylisten Sarah Widman har skapat den här fina utemiljön.

#cuprinol#sarahwidman#inredningsblogg#joelhome

Foto: Cuprinol.

Och här kommer ett svep med några gröna nyheter som jag gillar. Snygga självvattnande krukor växter inte på träd så de hamnar på min önskelista.

#favoriter#inredningsblogg#joelhome

Fotokollage Johanna Hulander, Joel home. Överst th kruktillverkningsset från ICA Hemma för 39 kr (veckans fynd!). Överst tv Självbevattnande Wet Pot från Norrgavel i glas och lera. Jättefina! Mitten th IKEA:s nya självbevattnande kruka, nederst tv växthus från Lagerhaus, th planteringsbord från ICA Hemma.

Granits nya solsäng och gungstol skrev jag om när de hade pressvisning. Nu är de i handeln och jag tror att de kommer att sälja som smör.  De romerska ringarna har jag klickat hem till sommarstället…

#granit#nyheter#inredningsblogg#joelhome

Fotokollage Johanna Hulander, Joel home: Granit.

String låter ju Lotta Agaton styla alla deras bilder och så även den här när de presenterar sin gröna nyhet. Passar lika bra i ett uterum eller innerum. 

#string#green#lottaagaton#styling#inredningsblogg#joelhome

Foto: String.

Ha en fin helg! 

]]>