Uppsnappat i veckan – v 16 2016

En period fylld av jobb och familj har tagit fokus från bloggen. Under tiden har naturen exploderat i vårfärg och den här mattan av vitsippor passerar jag varje dag utanför huset. Tala om att få inspiration.

#vitsippor#flowers#spring#inredningsblogg#joelhome

Och körsbärsblommorna har börjat slå ut i Kungsträdgården. I år tänkte jag inte missa det så jag var där i veckan och passade på att fotografera barnen bland alla hundratals människor.

#körsbärsblom#cherryblossom#inredningsblogg#joelhome

Foto: Johanna Hulander, Joel home.

Igår torsdag invigdes årets Trädgårdsmässa. Ett paradis för odlingsintresserade men även för de som är intresserade av att skapa en uteplats eller balkongmiljö. Bäst på mässan i möbelväg var Adicos nygamla nyhet Love seat som agenten och blomsterkreatören Peter Ødegaard sett till att få i produktion lackerade i matta färger. Montern skapad av Peter, deltog också i inspirationsträdgårdar som en viloplats. 

#loveseat#adico#peterodegaard#trädgårdsmässan#joelhome

Foto: Johanna Hulander, Joel home.

Plantagen satsar stort på Trädgårdsmässan som tidigare år. Och som jag skrivit även tidigare år så efterlyser jag ett helhetstänk där den jättefina montern visar det vi får se i inredning, känsla och utbud i de många butikerna.

En nyhet som Plantagen satsar på är egna produkter som de själva producerar. Exempelvis de här små växtlamporna tillverkade i Kina som passar utmärkt så här vid skrivbordet. Från 399 kr och uppåt för stora golvstående växtlampor. 

#plantagen#inredningsblogg#lamps#inredningsblogg#joelhome

Foto: Johanna Hulander, Joel home.

Som jag skrev på Instagram idag så bär det av på resa på söndag. Nice och Frankrike väntar. Jag ska resa ensam för första gången med vår yngsta dotter. Efter 22 år ska jag besöka bl a Nice och Aix-en-Provence igen där jag pluggade efter gymnasiet. Ska bli en spännande resa och jag startar faktiskt en Youtube-kanal där det kommer att läggas upp filmer med tips och inspiration. Följ med på instagram där jag finns under @joelhome. 

]]>