Uppsnappat i veckan – v 22 2015

Hoppas ni mammor blivit firade idag på mors dag! Skickar en hälsning till min älskade mamma. Jag fick vad jag önskade idag – en megastor bukett med liljekonvaljer plockade på sommarstället och två fina teckningar. Och amerikanska pannkakor till frukost av mannen. Dålig mottagning på telefonerna, ingen jobbdator i sikte – tid tillsammans.

#morsdag#liljekonvaljer#blommor#inredningsblogg#joelhome

#bergsmansgård#inredningsblogg#joelhome

Favoritbuketten överst! Lugnet självt. Bara grävling, varg, älg, lodjur, björn, vildsvin och rådjur som tassar runt gården… Foto: Johanna Hulander, Joel home.

Veckans Hemnet-hem blir utan tvekan det här huset som Tant Johanna tipsade om. Snart 100-årigt hus med så många detaljer bevarade som annars kostar mycket att återställa om man vill göra det rätt och riktigt enligt byggnadsvårdens alla regler.

#byggnadsvård#kök#inredningsblogg#joelhome

Foto: Skandiamäklarna.

Svenskt tenn bjöd på den trevligaste frukosten när de öppnade en ny utställning om Josef Franks mönsterresa som kommer att pågå under sommaren. Intressant att se och höra mera om bakgrunden till de 17 mönster som finns i sortimentet just nu.

#svenskttenn#mönsterresa#inredningsblogg#joelhome

#mönsterresa#joseffrank#inredningsblogg#joelhome

Foto: Johanna Hulander, Joel home.

Ska ni besöka Stockholm i sommar så är Rosendals trädgård värd ett besök. I sommar pågår utställningen ”Bland stockar och sten” av Stina Lindholm från Skulpturfabriken.

#rosendalsträdgård#inredningsblogg#joelhome

Foto: Johanna Hulander, Joel home.

Snart lanserar Schibsted My home, en ny inredningsportal där två av mina favoritbloggare kommer att finnas, Hildur Blad och Pella Hedeby. Tanken är att besökaren ska kunna shoppa inredning och läsa redaktionell text om inredning på samma plats. Där kikar vi in imorgon! God natt!

 

]]>