Uppsnappat i veckan – v 23 2015

Veckan innan skolan slutar har jag, liksom de flesta andra, spurtat vidare i hopp om att hinna i mål med alla projekt som ska vara klara innan sommaren definitivt är här. Det frusna vädret gör det lättare. I början av veckan passade jag på att besöka Alcros färgstudio och fick en efterlängtad färggenomgång av mycket kunniga färgmästaren Yvonne Karlsson. Aahh så mycket bra kunskap. Jag ska försöka ge en del tips i bloggen.  En sneak peak på deras än så länge hemliga AD-kollektion 2016 fick jag också.

#alcro#studio#färg#inredningsblogg#joelhome

Alcros studio visar bl a hur färger skiftar med olika ljus. Foto: Johanna Hulander, Joel home.

Air bnb hittar emellanåt på roliga och ovanliga övernattningar att tävla om. Just nu är en av Globens “utsiktshissar” aktuell. Bland inredning från IKEA kan man sova en natt högst upp på Globen.  

#joelhome#inredningsblogg

Foto: Airbnb. 

Tycker du att det är svårt att hitta bra inredningsaffärer runt Centralstationen i Stockholm så finns det nu en nyöppnad farligt nära. Dahl Agenturer öppnade i veckan upp för allmänheten att handla saker som ägarna hittat runt om på sina resor. Jag hann inte dit, men i veckan ska jag göra ett stopp vid Centralen.

Veckans Hemnet-hem lade jag märke till när Dusty Deco lade ut på Instagram att de stylat den här lägenheten. Äntligen lite inspiration till tvättstugan. Ett rum som sällan visas upp. Den stora tavlan gör hela inredningen. Någon som vet var den kommer från?

#perjansson#dustydeco#joelhome#inredningsblogg

Foto: Per Jansson.

Markslöjds nyhet “Grid” fastnade jag för i veckans nyhetsflöde. Gillar att ha modern belysning som kontrast till äldre inredning. Den till höger är den jag vanligtvis går loss på…

#belysning#tips#inredningsblogg#joelhome

Foto: Markslöjd tv, th Bukowskis Market.

Ha en bra start på veckan! 

]]>