Uppsnappat i veckan – v 25 2015

Hoppas att ni haft en skön midsommarhelg! Jag har inte kört “masrallyt” (som köerna upp till Dalarna skämtsamt brukar kallas) i år utan skärgårdsrallyt med vänner. Vackert så det förslår när vi nådde havet… 

#midsommar2015#inredningsblogg#joelhome

Midsommarblomster. Foto: Johanna Hulander, Joel home

Och det händer så mycket innan semestern att jag inte hunnit med att uppdatera här på bloggen så ofta som jag vill. Puuh. Men i veckan lanserade det svenska företaget Mimou en ny höstkollektion. Riktigt snygga kuddar, plädar och framförallt några riktigt fina tapetnyheter. 

#mimou#news#inredningsblogg#joelhome

Ny tapet och ny kudde. Foto: Mimou.

Granit presenterade sina höstnyheter som kommer i butik redan 31 juli. Stylade av Saca Antic. Äntligen inte så tillrättalagt utan mycket saker i organiserad röra. En inspiration för oss som har mycket saker runt oss. Just förvaring och skrivbord är alltid populära inför hösten då vi kommer återvänder till arbeten och skolor. Titta även på Strings nyhet String work.

#granit#fall#2015#news#inredningsblogg#joelhome

Foto: Granit.

#string#work#inredningsblogg#joelhome

Foto: String work.

 H&M home  har även de presenterat sina höstnyheter och många av dem finns i butik snart. 

#hm#home#inredningsblogg#joelhome

Foto: H&M.

I veckan damp också inbjudan ner i brevlådan till Formex som startar den 19 augusti med tema Nordic Essence. Ser fram emot det! Och ser fram emot veckan som innebär både jobb och semesterdagar. Listan på sommarprojekten är klar och den är inte att leka med så räkna med en hel del praktiskt arbete i bloggen i sommar. Bergsmansgården ska renoveras i den takt vi orkar… Ha en bra start på veckan!

]]>