Uppsnappat i veckan – v 26 2015

Uppkopplingen på landsbygden lämnar lite i övrigt att önska just nu. Det är en träning i tålamod men å andra sidan – jag kan arbeta från sommarhuset med en del av de projekt som inte är avslutade. Finaste bilderna från veckan publicerade jag för några timmar sedan på Instagram. Under ett par veckor tog jag en paus från sociala medier men nu är jag tillbaka igen. Ni hittar mig på @joelhome på Instagram och Pinterest. På Facebook under @joelhome.se. 

#instamoments#inredningsblogg#joelhome

Överst: Vackert så det nästan gör ont. Daldockor, blåklockor, midsommarblommor med flera. Mitten: Finaste vattnaren när du åker bort från Soop. Firande av 7-åring med tårtor och Gröna Lund. Nederst: Rensningar både bland saker och land. Längst ner th: Fina handtag hos Superfront.  Foto: Johanna Hulander, Joel home.

Veckans lite oväntade samarbete stod franska Elle Decoration och Rusta för. I augusti släpps en tapetkollektion exklusivt för nordiska Rusta skapad av det franska designteamet tryckt av Graham & Brown. 

#rusta#elledecoration#inredningsblogg#joelhome

Foto: Rusta.

I veckan hade Ernst sommarprogram premiär på TV4. Tittade ni? Jag såg hela programmet och jo, jag gillade det (jag och min åttaåring). Gillar idén med att ta tillvara de äldre husens kvaliteter istället för “vi river ut allt och gör nyproduktionsstandard i sommarhuset” och lyfta fram lokala hantverkare och företagare. 

#sommarmedernst#inredningsblogg#joelhome

Foto: TV4. Skiss över staketet som byggdes i premiäravsnittet.

Får man inspiration att köpa ett eget renoveringsprojekt så innehåller det här extra mycket av allt. För 8,5 miljoner är det här kråkslottet till salu på en udde i Stockholms skärgård. Originalkök, trapphus och mycket annat fint.

#skärgården#inredningsblogg#hemnethem#joelhome

Foto: Sjönära fastighetsmäklare.

Ha en skön sommarvecka oavsett om du jobbar eller har börjat din semester! 

 

]]>