Uppsnappat i veckan – v 27 2015

I veckan som gick fick man en kristallklar bild av vad som komma skall (ja, redan om någon vecka har många höstnyheter anlänt till butikskedjorna). Vilka färger kommer vi att få se till hösten? Gillar man grönt och grått får man sitt lystmäte för det har alla inredningsbutiker i sitt sortiment i höst. Materialen som gäller? Grön marmor (Åhléns, Lagerhaus etc), trä, kork (IKEA) och näver/flätat (Granit) täcker upp en del av naturtrenden som vi får se. Som alltid kommer orange, lila och mörkare kulörer även till hösten. 

#ahlens#inredningsblogg#trender#aw15#joelhome

Foto: Åhléns.

#tinek#trender#inredningsblogg#joelhome#aw15

Foto: Tine K.

IKEA:s pressavdelning har fortsatt högtryck. Nya serien Skogsta lanseras inom kort helt i träslaget Akacia. 

#ikea#skogsta#inredningsblogg#joelhome

Foto: IKEA.

Hemnet har inte alltför många objekt att bjuda på just nu men det har däremot fastighetsbolaget Oscar Properties som gör om till – och nyproducerar – privatbostäder för höga försäljningspriser i framförallt Stockholm. Så här ser interiören ut i några av de senaste projekten som snabbt fått vingar i media och bland oss inredningsbloggare. Neutral bas, trä, sten (marmor, kalksten) och påkostade kök. 

#oscarproperties#interior#inredningsblogg#joelhome

Foto: Oscar Properties, kollage av Johanna Hulander, Joel home.

I förra veckan skickades också ett pressmeddelande ut att trion CKR för första gången tar sig an ett helhetskoncept för ett flerfamiljshus på Söder som kommer att säljas av Fantastic Frank. Spännade att se hur det kommer att se ut!

]]>