Uppsnappat i veckan – v 29 2015

Just nu håller webben på att uppdateras till det bättre. Men under tiden så uppkom både buggar och andra tekniska missöden som har gjort att det varit ofrivilligt tyst här på bloggen i över en vecka.  Desto mera har det uppdaterats på Instagram. På Facebook kan ni även läsa mina bästa tips om du planerar en resa till Köpenhamn. Där tillbringade jag några av årets bästa dagar förra veckan och firade 10-årig bröllopsdag med min man… Vad hände då på inredningsfronten? Förutom en del danska nyheter som jag såg i verkligheten bl a hos min favorit Gubi och HAY (se nedan), så gladdes jag åt Lotta Agatons tips. Wallpaper Store börjar sälja exklusivt hantverk på nätet. Hantverket är på frammarsch. Yes.

#gubi#news#inredningsblogg#joelhome

Nyhet från Gubi. Sideboard med två hyllor i marmor. Foto: Johanna Hulander, Joel home.

#hay

Foto: Hay. Pinorama designad av Inga Sempé. Perfekt i en hall eller på kontoret. 

#wallpaperstore#joelhome

Handgjorda glas i mässing. Foto: Wallpaper Store.

Veckans semestersnackis var att Formex kommer att sälja utvalda nyheter från utställarna  i en monter som valts ut av Trendstefan. En del upprörda känslor men Formex behöver säkerligen förändra upplägget framöver tror jag för att locka inköpare två gånger per år. Om det här är rätt sätt återstår att se.

#formex#popupstore

Foto: Formex.

Veckans hem var utan tvekan Emma von Brömmsens som Lovely Lifegjort ett reportage från. Hennes inredningsstil kan man följa via hennes instagram och även köpa hennes design via webshopen. Själv har jag gillat Emma i flera år. Allt sedan jag köpte det första tyget som hon designade för Svenskt tenn, Stäpphönan.

#lovelylife#emmavonbrommsen

Foto: Lovely Life.

Höstens snyggaste filt har jag hittat via Sydney-baserade stylisten Jason Grant som stylat Australiensiska märket Country Roads höstnyheter. Den här vill jag ha i soffan typ nu!

#jasongrant#countryroad#joelhome

#jasongrant#countryroad#australia#inredningsblogg#joelhome

Foto: Mr Jason Grant/Country Road.

]]>