Uppsnappat i veckan – v 3 2015

En viss likriktning på texter infinner sig när alla som arbetar med inredning matas med ungefär samma information och ser ungefär samma saker under några dagar. Vem kan ha undgått att stjärnstylisten Lotta Agaton säljer sin lägenhet?

#lottaagaton#inredningsblogg#joelhome

Foto: Alexander White.

I tisdags höll Stefan Nilsson i trådarna för den Stora Trenddagen. Med tanke på hur många föredrag som Stefan håller runtom i landet så är det både roligt och intressant att få veta vilka trender som han presenterar i år. Jag blev minst sagt förtjust i Marimekkos tyg. Ja, ni förstår vilket jag menar eller hur?

#trenddagen#inredningsblogg#joelhome

#trenddagen#inredningsblogg#joelhome

#trenddagen#inredningsblogg#joelhome

#trenddagen#inredningsblogg#joelhome

Stora trenddagens trender tolkat av Stefan Nilsson. Foto: Johanna Hulander, Joel home.

Granit presenterade sin vårkollektion där samarbetet med konstnären Liselotte Watkins var den stora nyheten. Snart kommer affischer, boxar med hennes motiv. En ny satsning från Granits håll. Lyckas detta kommer säkert en uppföljning till hösten. Jag blev också förtjust i deras nya utemöbler. En fåtölj och en liggbädd grovt tillhuggna i rent trä. Pressvisningen höll till i en fabrikslokal som verkligen gjorde sortimentet rättvisa. Bravo Granit som går från klarhet till klarhet. Kan nästa kort vara närproducerade produkter influerade av konceptet LEVA?…

#granit#liselottewatkins#inredningsblogg#joelhome

#granit#inredningsblogg#joelhome

#inredningsblogg#joelhome

Fina nyheter för uterummet från Granit. Foto: Johanna Hulander, Joel home.

Nu väntar sista arbetsveckan i Sverige. Och om en vecka rapporterar jag om inredning från USA. Ha en bra start på veckan! 

]]>