Uppsnappat i veckan – v 35 2015

Här kommer en snabbsummering av veckan som gått. Det allra bästa enligt mig… Jag fick tillfälle att hälsa på hemma hos Isabelle McAllister som målat en stor del av sin lägenhet med Beckers olika färger. I veckan presenterade de skoltavelfärg som man kan bryta i flera hundra andra färger än svart och samtidigt presenterades en ny färgkarta “barnens färger”. Mycket inspiration fanns det verkligen hemma hos Isabelle… 

#inredningsblogg#joelhome

Foto: Johanna Hulander, Joel home. Skoltavelfärg på byråer och träskor etc hemma hos Isabelle McAllister.

IKEA:s höstnyheter är bland annat nya mattor (äntligen eller hur?) och en del fina vaser. 

#ikea#inredningsblogg#joelhome

#ikea#inredningsblogg#joelhome

Foto: IKEA.

Kay Bojesen presenterade visserligen nyheterna på Formex men jag passar på att visa upp en av dem ikväll. Hunden Tim som Bojesen formgav 1935 är nu i produktion. 

#kaybojesen#inredningsblogg#joelhome

Terriern Tim. Foto: Kay Bojesen.

Svenskt Tenn lanserar nyheter från Josef Franks skattkista i form av mattan Mosaik. Nya tyger och en nätt fåtölj är också nyheter i sortimentet. Som vanligt vacker uställning med fina färgkombinationer. 

#inredningsblogg#joelhome

#inredningsblogg#joelhome

Foto: Johanna Hulander, Joel home.

Den här danska nyheten presenterades på senaste mässan i Milano av Rud. Rasmussen designad av Cecilie Manz. Det är en kompakt hotellminibar som innehåller allt från högtalare till Iittala-glas. I senaste numret av Wallpaper presenteras skapelsen. Skulle gärna ha en sådan här pjäs hemma! Och just drinkbarer och drinkvagnar har ju varit ett hett föremål att klicka hem på nätauktioner. Kul att det snart kommer nytillverkade med dagens behov – hur de nu ser ut…

#ceciliemantz#joelhome

Foto: Rud.Rasmussen.

Tack till alla nytillkomna läsare! Det är roligt att ni blir fler och fler. Har ni önskemål vad ni vill läsa mera om – kommentera gärna i fältet här nedan. Ha en bra vecka! 

]]>