Uppsnappat i veckan – v 36 2015

En vecka går till ända där hösten gjorde sin intågan och Europa visade stor oenighet i hur villiga vi är att hjälpa varandra när det verkligen krisar. För någon vecka sedan träffade jag journalisten Maria Soxbo, som driver inredningsbloggen Husligheter, i verkligheten. Hon är en av de tre bloggare som jag följer kontinuerligt för att hon skriver så bra texter. I veckan drog hon och Em Fexeus m fl i gång ett hjälparbete “Vi gör vad vi kan” i förmån för de båtflyktingar som kommer fram till Lesbos. De har på kort tid lyckats med det otroliga att få oss att bidra med flera miljoner kronor och kommer att se till att pengarna används på bästa sätt. Det går att göra skillnad! 

I inrednings-Sverige har Photowall presenterat ett coolt samarbete med Acne Junior. Den här nalletapeten känns som en “hållbar” barntapet som man inte tröttnar på efter ett år. 

#inredningsblogg#joelhome#acne#photowall

Foto: Photowall.

IKEA har den här veckan skickat ut bilder på sina senaste nyheter. Björknäs träsoffa med fårskinnsdyna flirtar med 50-talet och Norrgavels kunder. 

#ikea#news#inredningsblogg#joelhome Foto: IKEA.

Och hyllan/tv-bänken Vittsjö stylad av Pella Hedeby för Livet Hemma ser lovande ut. 

#ikea#vittsjö#inredningsblogg#blog#joelhome

Foto: IKEA.

I veckan som kommer lanseras Houzz i Sverige, ett amerikanskt community inom inredning med 35 miljoner användare. Vill du vinna två exklusiva biljetter till deras invigningsfest den 10 september kl 18 i centrala Stockholm, så skicka ett mejl till mig på info@joelhome.se med en kort motivering och mejladress senast tisdag den 8 september klockan 20 så är du med och tävlar. Vinnaren meddelas senare på tisdag kväll här på bloggen. Ett kul kalas kan jag utlova!

Ha en skön söndagskväll!

 

]]>