Uppsnappat i veckan – v 37 2015

Avslutar söndagen med att skriva ihop det jag tycker varit mest intressant i inredningsväg den här veckan. De europeiska mässorna Maison & Objet och Tendence har avlöst varandra och presenterat vad vi kan vänta oss nästa år. När man summerar ihop besökares intryck så går vi mot färg– blått, rosa och grönt. Färgleverantörerna hakar så klart på.

#alcro#trend#2016

Foto: Alcro.

#beckers#2016#news

Foto: Beckers.

Foto: Jotun.

Den brittiska designern Lee Broom lanserar nu sin största kollektion, The department store och Planoform i Stockholm är först ut att börja sälja föremålen. De romerska ringarna “Ring light” är skapade med glimten i ögat.

#leebroom#inredningsblogg#joelhome#interiorblog

Foto: Lee Broom.

I vårt hem hänger sedan flera år designern Johan Carpners svartvita trädmönster som draperier. Nu har han skapat en ny kollektion “Grenverk” med ett antal olika produkter inspirerade av trädgrenens form. Lamporna blev mina favoriter när jag hastade in på Designgalleriet för att se kollektionen IRL… Sådana klassiker man aldrig tröttnar på tror jag (förvisso innan jag vet prisbilden).

#johancarpner

Foto: Johanna Hulander, Joel home. 

I veckan upptäckte jag det australiensiska varumärket Bride & Wolfe som designar och lokalproducerar allt i Melbourne. Spana in deras hyllor och coola speglar! Vem blir inte glad av att se sig i den här spegeln… Med det önskar jag dig god natt och en bra start på veckan! 

#brideandwolfe#icecream#mirror#inredningsblogg#interiorblog#joelhome

Foto: Bride & Wolfe. Ice cream…

]]>