Uppsnappat i veckan – v 39 2015

Vilken vacker helg och vilken måne. Kameran gick varm igår kväll när supermånen visade sig vid sommarhuset… Den här veckan har jag snöat in på Compact Living för ett projekt som jag arbetar med just nu. Söker man smarta tips finns det mängder av uppslag just nu på Hemnet. Titta på den här genomtänkta lösningen som du hittar fler bilder på här. Titta också på tapeten vid sängen (vad kommer den från? Någon som vet?) och det sköna gröna valet av färg på köksskåpen.

#hemnet#hem#inredningsblogg#joelhome

Foto: Skeppsholmen.

Eller den här ettan med en snygg sänglösning som duktiga Josefine Hååg stylat för Fantastic Frank.

#compactliving#inredningsblogg#joelhome

Foto: Fantastic Frank.

Ett coolt litet hemmakontor i hallen finns i en lägenhet i Berlin. Kork på väggarna känns helt rätt. Finns att köpa på t ex Granit eller byggvaruhusen. Det lilla skrivbordet/side boardet från IKEA.

#homeoffice#hemmakontor#inredningsblogg#joelhome

Foto: Fantastic Frank.

Vad har mera hänt i veckan? Designtorget invigde sitt omgjorda koncept med buller och bång. I deras upphottade sortiment finns bland annat den här finurliga tidningsmöbeln från Stålverket. 

#joelhome#inredningsblogg#stålverket

Foto: Designtorget.

Norrgavel har inte varit så svarta av sig tidigare men nu i höst blir det svart och grått som gäller. Efter allt målande i sommar så förstår jag varför de undvikit så mörka färger… Torktiderna är inte att leka med och det färgar av sig lätt. 

#norrgavel#inredningsblogg#joelhome

Foto: Norrgavel.

Och ett sista söndagstips – Hanna Wendelbo är designchef på Sandberg tapeter, men också en av de personer med störst hjärta som jag följer på Instagram. Hon har startat upp Designhjälpen för att samla in pengar som skänks till människor på flykt genom att sälja skänkta designföremål. Klicka hem något föremål för ett gott ändamål.

Med den rapporteringen önskar jag en riktigt skön start på veckan! 

]]>