Uppsnappat i veckan v 39

En vecka där mycket handlat om julen… Snart packar ju handeln upp julsakerna även om många tycker att det blir tidigare och tidigare för varje år. Jag handlar endast en sak tidigt. Julkalendrar. Barnen får välja som en för tidig julklapp. Nästa vecka har jag gjort researchen åt er. Ni får årets bästa kalender-tips helt enkelt så slipper ni lägga tid på det. Måste bara skicka med en bild från Alessis pressvisning angående julen… Den går ju att ha framme året runt.

#alessi#julkrubba#trendgruppenpr#inredningsblogg#joelhome

Alessis julkrubba. Foto: Johanna Hulander, Joel home.

I veckan besökte jag det australiensiska företaget Aesop som öppnat på Jakobsbergsgatan i Stockholm. Men även om produkterna är bra hade jag inte gått dit om det inte vore för inredningen. 

#aesop#jakobsbergsgatan#stockholm#inpraiseofshadows#inredningsblogg#joelhome

Foto: Aesop.com

Deras växtbaserade hudvårdsprodukter finns i 60 egna butiker inredda av olika nytänkande arkitektbyråer världen över. Butiken i Stockholm är inredd av byrån In Praise of Shadows med  bl a trä från ekträden på Djurgården. 

#aesop#inredningsblogg#stockholm#joelhome

Foto: Aesop.com Den stilrena tuben med pelargonextrakt till kroppen är min favorit. 

Vid det här laget har de flesta inredningsföretag lanserat sina nyheter, även danska Bolia som storsatsar i höst. Prismässigt en konkurrent till Mio men stilmässigt lite roligare. De här nyheterna gillade jag bäst och fotade med mobilkameran i all hast. Fortfarande mycket mässing, speglar, marmor, pasteller och nakna glödlampor men på ett kul sätt. 

#bolia#nyheter#danskdesign#inredningsblogg#joelhome

Foto: Johanna Hulander, Joel home.

Ikväll fortsätter jag skriva om annat jag snappat upp i veckan. Ha en skön dag i solen! 

]]>