Uppsnappat i veckan v 4 2016

Landat i soffan efter att ha kört Dalarna runt. Kollat till att sommarhuset står kvar. Check. Njutit av vacker is på sjön och det faktum att det bara är några månader kvar tills våren är i antågan. Konstaterat att det i år är ladugårdens tur för en total makeover… Men även en del målning med linoljefärg finns kvar på stora huset också.

#summerhouse#bergsmansgården#inredningsblogg#joelhome

#summerhouse#sweden#inredningsblogg#joelhome

Sommarhuset i vinterkläder. Foto: Johanna Hulander, Joel home.

Avrundar helgen med ett svep över veckans inredningsnyheter. Adea heter en finsk möbelproducent vars ägare jag träffade i veckan. All tillverkning sker i fabriken i Kauhajoki och just nu skapas de här möblerna designade av Broberg och Ridderstråle samt en modern Howardserie skapad av Alexander Lervik. Dagbädden och den rundade läderfåtöljen, skön som en handske att sitta i, blev mina klara favoriter. 

#adea#daybed#brobergriddestråle#inredning#furniture#inredningsblogg#joelhome

#fåtölj#adea#inredning#inredningsblogg#joelhome#johannahulander

Foto: Johanna Hulander, Joel home.

Veckans mest hajpade inredningsbilder visar Ingegerd Råmans serie för IKEA som jag skrivit om tidigare. Nu är det snart dags för pressvisning innan serien släpps i maj och visst ser det lovande ut…

#viktigt#ingegerdråman#ikea#inredningsblogg#joelhome

Foto: IKEA.

Veckans Hemnet-hem har det här köket. En klassiker med luckor från Picky Living med kalksten som passar till många olika tidsepoker.

#hemnet#hem#inredningsblogg#joelhome#kök

Foto: Alexander White.

Ha en bra start på veckan och välkommen februari!

]]>