Uppsnappat i veckan – v 44

Välkommen november! En månad som jag räknar till den mörkaste månaden men som vi i Sverige piggar upp med alla ljus och lampor vi tänder desto mera av just nu. Den här veckan har handlat om förberedelser inför Halloween, jul och nyheter inför vår/sommar 2015. Nästa vecka visar de större kedjorna upp sina kommande nyheter. Och så har det varit höstlov för oss med barn i skolålder… Trycket har varit hårt på förberedelser inför den här helgen.

#halloween#cake#tårta#inredningsblogg#joelhome

#halloween#dukning#retro#inredningsblogg#joelhome

#halloween#dukning#inredningsblogg#joelhome

Sweets for the sweeties… Hembakt tårta, girlanger, godis till busungar från Ejes där jag är stammis och finaste spök-kakorna kom väninnan med från Tösse! Foto: Johanna Hulander, Joel home.

Men jag har också stannat upp ett ögonblick denna Alla helgonna-helg och tänt ett speciellt ljus för min älskade farfar som hette just Joel.

Veckans lägenhet står Isabelle McAllister vars lägenhet nu är till salu. Jag säger bara – köket. En blandning av supermodernt, oväntade färg- och kakelval och loppisfynd. Ser fram emot vad hon ska skapa i sin nästa bostad.

#fantasticfrank#inredningsblogg#joelhome

#fantasticfrank#inredningsblogg#joelhome

Foto: Fantastic Frank.

Nu ska jag ägna resten av söndagen för familjen. Kanske hinner jag med att leta kuddar till ett inredningsprojekt i Uppsala… Imorgon bitti är det åter vardag! Och du följer väl med mig och Joel home på Instagram? = @joelhome. 

]]>