Uppsnappat i veckan – v 50 2015

Luciafiranden med barnen är avslutade. Älskar ju alla lucia- och julsånger så jag njuter i fulla drag. Den här söndagsnatten delar jag med mig av några julklappstips som innehåller flera nyheter och några gamla godingar.

#julklappstips#inredningsblogg#joelhome

Fotokollage sammansatt av Johanna Hulander, Joel home.

Överst: Acne Studios nya väskkollektion som ser lovande ut. En riktig drömklapp för ca 10 000 kr. “Flickornas historia” har jag klickat hem till mina döttrar. Brickan med rött ess är en nyhet i begränsad upplaga från Svenskt Tenn för 500 kr som oavkortat går till röda korset.

Mellerst: Ringen från Engelbert får symbolisera min personliga önskan om att få tillbaka framförallt min vigselring som stals vid ett inbrott på Medborgarskolan för flera månader sedan. Men smycken i julklapp är aldrig fel oavsett inbrott eller inte eller hur? Tavlan “Pink Cadillac” från Lumas har färger som kommer att passa in i vårens färgsättning. Maria Nilsdotters design i form av en smyckesförvaring för Palmgrens läder är en praktisk present som är både praktisk, snygg och håller säkert länge länge.

Nederst: Hanna Wessman, som bl a driver Hannas room, har skapat en kollektion krukor som finns i många olika storlekar. Snygga och bra storlekar! Ängeln i mässing är en fin klassiker som passar de flesta och kan stå framme året runt. En favoritolja för torrisar i alla åldrar som jag kom över i USA – Burt´s bees honungsolja går åt som smör hemma hos oss. Finns på vissa apotek och kan sättas ihop med doftljus, duschkräm för ett riktigt spa-kit. Slutligen en fin nyhet från IKEA som släpper den tillfälliga kollektionen “Tillfälle” den 12 februari. Inspirationen kommer från Brasilien med mycket färgstarka tyger men pallen är min klara favorit som dock blir en fördröjd julklapp. Ha en bra start på veckan! 

 

]]>