Uppsnappat i veckan – v 50

En dag försenad med nyheter från veckan som gått men så går det när man har kanske lite för höga ambitioner inför lucia och jul… Bland det viktigaste för att skapa maximal julkänsla är julblommorna och de gamla Lisa Larson-klassikerna som både min man och jag fått i julklapp sedan barnsben. Tjohoo, vad fint, säger jag idag (då sade vi nog båda något annat…).

#lisalarson#keramik#lucia#jul#ceramics#inredningsblogg#joelhome

#julblommor#jul#inredningsblogg#joelhome

#amaryllis#julblommor#inredningsblogg#joelhome

Veckan iPhone-bilder… Foto: Johanna Hulander, Joel home.

I veckan presenterade  färgföretaget Pantone årets färg för 2015 och det blir Marsala, en rosa/roströd nyans. Kombinerat med blått som Pantone själva stylar bilderna med så tror jag att den kan bli betydligt mera populär är årets lila som för oss nordbor blev lite för mycket.

#pantone#marsala#color#inredningsblogg#joelhome

#pantone#marsala#color#2015#inredningsblogg#joelhome

Foto: Pantone.

Alla namn är släppta över de som skapar utställningarna för nästa års möbelmässa. Som jag tidigare skrivit om så blir det spännande att se vad Ilse Crawford skapar i egenskap av Guest of Honour.

#ilsecrawford#stockholm#inredningsblogg#joelhome

Foto: http://www.stockholmfurniturelightfair.se

Jag ser också fram emot att se vad Färg & Blanche skapar för intressant utställning om vad som kännetecknar svensk möbelindustri. Inspirationsbilden känns bara den inspirerande eller hur?

 #swedish#furniture#inredning#inredningsblogg#joelhome

Foto: http://www.stockholmfurniturelightfair.se

]]>