Uppsnappat i veckan – v 51

Vilken sol Stockholm kunde njuta av idag… Vi valde ovant kisandes ut en förhoppningsvis fin kungsgran som kläs imorgon. Har du inte hunnit se Svenskt tenns julutställning så har du några dagar till på dig. Mönster och blå sammet känns ombonat och rätt till jul när man ser det så här eller hur?

#svenskttenn#jul#inredningsblogg#joelhome

Foto: Johanna Hulander, Joel home. 

Jag utlovade pyssel igår här på bloggen och inspirerad av Carina Seth Anderssons nya julgranshängen för just Svenskt tenn knepade barnen ihop det vita pysslet till höger i ett nafs tillverkat av vanligt vitt kopieringspapper som de 1, klippte i remsor 2, böjde och sedan häftade ihop. Att sy filtgranar trodde inte jag sexåringen kunde (fy skäms mamma) men tji fick jag… De andra vackra hängena följde med hem från Strandvägen. 

#julpyssel#inredningsblogg#joelhome

Foto: Johanna Hulander, Joel home. 

Kristyrhängen med bokmärken blev snabb-pysslet med stort P; 2 dl florsocker, 1 msk äggvita och några droppar ättikssprit så var det klart att spritsa på en tråd och sedan klämma dit ett bokmärke. 

#kristyrfigurer#tomte#inredningsblogg#julpyssel#joelhome

Foto: Johanna Hulander, Joel home.

Vad har hänt i veckan? IKEA Livet hemma visade upp styling av Pella Hedeby som skapat julkänsla vid hemmakontoret. Snyggt halvmålad vägg!

#pellahedeby#ikea#livethemma#styling#inredningsblogg#joelhome

Foto: IKEA Livet Hemma, Sara Danielsson.

Danska Kähler permanentar sin slutsålda jubileumsvas fast inte i guld utan i silver. Lansering i vår.

#kähler#vas#inredningsblogg#joelhome

Foto: Kähler. Deras jubileumsvas i guld kommer nu permanent i silver.

Snyggaste vardagsrummet på Hemnet? Det här

#hemnet#mörtnäs#vardagsrum#inredningsblogg#joelhome#grönt

Foto: Wrede.se

Ha en fin fjärde advent imorgon!

PS. Ni missade väl inte att P.D James roman som bygger på fortsättning av Jane Austens “Förnuft och känsla” sänts på SVT i tre delar? Sista delen idag och som vanligt fantastiska miljöer i den här BBC-produktionen. Värt att njuta av på SVT Play… DS.

]]>