Varför har du startat eget?

Det är en fråga jag får relativt ofta. Och med frågan kommer även många olika kommentarer; ”Du är ju ekonom” eller ”Du är ju informationschef” eller ”Oj, starta eget med små barn…”.

Jag är ekonom och jag har bland annat arbetat många år som informationschef och ja, jag har små barn (och en man). Men jag är fylld av drömmar som jag vill uppfylla. Sedan jag var 14 år fram till jag var 19 arbetade jag extra på sjukhem. Jag mötte människor med olika sjukdomar som ångrade att de inte gjort vissa saker när de haft möjlighet. Och jag lyssnade på dem. Vissa samtal etsade sig fast för alltid.

Doftande vårblommor på Djurgården. #joelhome

Foto: Johanna Hulander, Joel home.

Att starta och driva ett eget företag är min dröm som jag nu uppfyllt med hjälp av mina nära och kära. Att få arbeta med gammal och ny inredning som är mitt stora intresse är en ynnest. En väninna till mig, som också driver ett eget företag, och jag brukar säga att det är som att åka berg- och dalbana att driva eget. Med den stora skillnaden att du styr själv och kan bromsa själv.

]]>