Världens vackraste barnbok?

För några år sedan läste jag om en barnbok som handlade om formgivaren William Morris barndom. Jag hade tidigare upptäckt Morris vackra mönster på tyger och tapeter som han designade under sina levnadsår i 1800-talets England. Nu fanns det en barnbok med illustrationer inspirerade av dessa mönster… Jag gick direkt och köpte den. 

William Morris bok - en perfekt presentbok. Köp online hos www.joelhome.se

För några dagar sedan träffade jag förlagets VD Kristina och blev så glad över att få möjligheten att sälja några av de fantastiska barnböcker som de ger ut. Miljömärkta och så noga utvalda. Men framförallt blev jag glad över att få sälja den bästa barnboken som jag läst och tittat mig igenom, William Morris bok! Köp den som present till barn eller vuxna som gillar Morris-mönster, 179 kronor.

 

]]>