Veckan som gått

En veckouppdatering som innehåller antikdag, födelsedag, styling-jobb, stadsodlings-event, dagis- och skolteatrar kryddat med bokslut, ja, ni vet ju själva hur det är i maj!  Just nu arbetar jag med Uppsalahem två dagar i veckan där vi förra lördagen anordnade en “Antikdag” med två av mina favorit-experter; Pontus Silfverstolpe och Jan Ribbhagen. Få är lika allsidiga och roliga att lyssna till!

#Uppsalahem#antikdag#pontussilfverstolpe#janribbhagen#joelhome#johannahulander#inredningsblogg

Jag, Pontus och Jan. Foto: Uppsalahem.

Sedan snabbfirade jag min ojämna födelsedag med tårta, pioner och teckningar. Plus fin middag med gänget. 

#födelsedag#joelhome#inredningsblogg

Födelsedagsmat. 

 Och jag unnade mig en ny telefon och fick då en ny högtalare som råkade komma i vitt och guld. Lite “Dallas”-glamour som jag nu tycker är helt ok.

#pioner#marshall#vintageinredning#alvaraalto#60tal#inredningsblogg#pioner

“Dallas”-glamour med pioner i vintage-lägenheten. Foto: Johanna Hulander, Joel home.

 I torsdags var det dags för ett nytt event som handlade om stadsodling och inredning av balkonger och uteplatser. Men när jag lämnade Blomsterlandet som var snälla nog att låna ut alla växter så var jag benägen att kalla det “bil-odling” för det var vad det såg ut som. 

#stadsodling#growityourself#odla#blomsterlandet#joelhome#inredningsblogg#blommor#balkong

Bil-odling, en ny sorts stadsodling? Foto: Johanna Hulander, Joel home.

Pauserna mellan allt räknande och bokslutande intas här, nu även med min födelsedagspresent – ett olivträd. Ska jag få det att överleva måntro?

#balkong#kaffepaus#rörstrand#alvaraallto#inredningsblogg#joelhome

Foto: Johanna Hulander, Joel home.

]]>