Veckans bild – Köpenhamn

Jag har blivit riktigt Danmarks-frälst den senaste tiden. Ser danska tv-serien Arvingarna och googlar på danska sajter för att hitta restips. Veckans bild är därför en vy från Köpenhamn. En av trevligaste semester-städerna jag vet. Om en månad är det dags igen och jag riktigt längtar! Innan dess ska jag passa på att samla nya tips och idéer för att skriva en inredningsguide över Köpenhamn. En för oss inredningstokiga som kan användas just när man är på semester och vill lägga några timmar på att hitta gamla och nya guldkorn som inte finns i Sverige.

#köpenhamn#guide#travellers#inredningsguide#copenhagen#inredningsblogg#joelhome

Foto: Johanna Hulander, Joel home.

Skriv gärna in dina tips i kommentarsfältet eller mejla info@joelhome.se. Bästa tipset belönas med ett pris som jag köper i Danmark! Vill du delta så lämna en mejladress.

Ett givet stopp är så klart Stilleben som har blivit ett måste för alla svenskar som vill ha koll på det senaste. Har du inte vägarna förbi Köpenhamn går det bra att klicka hem deras produkter i deras webshop. Och så blir det ett stopp i en liten butik som är svår att hitta men såå lækage! I juli kommer bildmaterialet här på bloggen.

#stilleben#köpenhamn#inredningsguide#reseguide#2014#inredningsblogg

Butiken Stilleben centralt i Köpenhamn. Foto: Johanna Hulander, Joel home.

Ha en bra tisdag!

 

]]>