Veckans inspiration

Finns det något så ljuvligt som att arbeta hemifrån i myskläderna emellanåt? Efter att man checkat av viktiga jobbpunkter kunna välja att NU är det dags för en paus som belöning, dricka sitt kaffe i fred medan man utan störning får bläddra i det där efterlängtade magasinet. I detta fall danska RUMs internationella utgåva som de ger ut ngn gång per år. Ett läsnöje! Tänker på hur länge vi kommer att kunna njuta av att bläddra i ett fysiskt pappersexemplar men hoppas att vi fortfarande är en del som gillar att fysiskt bläddra och känna kvaliteten på pappret, uppleva bilderna som framkommer annorlunda på skärm och papper.


Paus och belöning viktiga delar när man har hemmakontor. Foto: Johanna Hulander, Joel home.

Veckans avsnitt av @trend_podden är också ute. Klicka här för att lyssna på avsnitt 19! Helt otroligt vad tiden går fort. Har du inte lyssnat innan så har du alltså nu nästan 19 timmars lyssning att se fram emot… En podcast som blandar inredning och mode med livet som egna företagare. 

Den här veckan spelade vi in på Petter Stordalens senaste storsatsning – Hotel at six som varit öppet en vecka. Med sitt fokus på konst och inredning var ju speciellt jag mycket nyfiken på resultatet. Och de har lyckats speciellt med den trevliga lounge-delen som har eget snyggt DJ-rum. Hur rummen ser ut får jag återkomma om till den dag då vi bor kvar på hotellet. Interiören är skapad av det brittiska arkitektfirman Universal Design Studio. 

Entrén med den stora marmorstatyn som är riktigt imponerande och coola DJ-rummet. Foto: Johanna Hulander, Joel home.

Imorgon lördag (inget aprilskämt, undrar vad jag ska hitta på?…) arbetar jag med Uppsalahem kl 10-15 och deras påsk-event tillsammans med Helena Lyth, en av Sveriges mesta pysselexperter bl a i TV4 och en grym AD… Välkommen till Uppsala om du har påskfeeling eller bara vill komma förbi och säga hej!