Vintageinredning i Rum Hemma

I min hög av oöppnade nya inredningsmagasin kom jag imorse till senaste numret av Rum Hemma. Och där hittade jag Joel homes telefonbänk omklädd i finaste sammetstyger som ett tips på ett vintagefynd. Roligt! Bor du i Stockholm med omnejd och är sugen på att köpa den så lovar jag att köra hem den personligen till dig med en liten extra present nu i sommar samt ge lite inredningstips om så önskas… Webshopen har ju varit försummad en tid men i sommar ska den få lite extra omvårdnad och nya möbler ska läggas ut. Dock kommer leveranstiden att vara 1-2 veckor. Hör av dig om det är något speciellt som du är intresserad av (info@joelhome.se) så ska jag se vad vi har på lagret. Ha en bra dag! 

#rumhemma#telefonbänk#50tal#vintage#inredningsblogg#joelhome

#telefonbänk#rumhemma#inredningsblogg#joelhome

Vintagetema i senaste numret av Rum Hemma. Foto: Johanna Hulander, Joel home.

]]>