What to bring in the toilet bag for the trip?

Vad ska man packa ner i necessären när man ska åka på långresa? Här är mina bästa tips som jag alltid tar med;

  1. Öronproppar. Man kan knappt ha för många.
  2. Alvedon, kortisonkräm för ev bett, eksem etc.
  3. Probiotika-tabletter. Jag köper alltid med en burk och tar en tablett om dagen under resa. Tycker att det hjälper mot turistmage som man lätt kan få här på Bali… 🙁
  4. Solkräm spf minst 30. I mängder.
  5. Ta med dina favoritkrämer i full storlek om du ska vara borta ett tag. Att hålla på att använda olika reseförpackningar blir inte bra för huden i längden. Eller planera att handla nytt på plats.
  6. Schweizisk fickkniv är perfekt att ha i en incheckad väska. Den innehåller oftast en mängd saker som pincett, sax etc. Bra presenttips och kan kosta en del beroende på märke och kvalitet! Idag användes min till exempelvis fruktskärande…

De här produkterna ovan har jag precis packat ner och sedan upp på ett nytt ställe. (Obs ej sponsrat utan saker som jag köper och testar själv). Från vänster: Glamglow lerpeeling, Estee Lauders parfymolja Gold bronzess, Moroccan oil för håret, Image hudkräm med spf 30, Bioderma rengöring och sololja för kropp, hår, ansikte, Moroccan body oil spray, Probiotika, Solspray spf 50 för barnen ACO, vitaminer, myggspray, jo det behövs! Och viktigast av allt för mina ömma fötter – Compeed skavsårsplåster.Hudvårdsmärket Palina skrev jag om tidigare och jag testar hennes nya serum nu på resanI sminkväg då? Jag har med den här tunna fuktgelén med spf 30 från Bare Minerals som är jättedryg och lätt att smörja in. Den och en ögonfransböjare räcker långt just nu för att känna sig lite fräschare 😉 Foton: Johanna Hulander, Joel home.Sedan brukar jag alltid köpa något nytt varumärke när jag är på resa. Igår köpte jag t ex Virgin Coconut oil lokalt pressad på ön som man kan ha till det mesta… Äta, smörja in sig på kropp och hår mm.